زندگی نامه شهید والا مقام قاسم رجب بلوکات

ساخت وبلاگ

قاسم که بهشت را تماشا میکرد
در معرکه جهاد، غوغا میکرد
در حمله خونین دفاع رمضان
افطار شهادتش، به خون وا میکرد
شعر: استاد غلامرضا کیا (طالب)

زندگینامه شهید والامقام قاسم رجب بلوکات:
شهید قاسم در روز ۱۵ شهریور سال ۱۳۴۴ در خانواده‌ای مذهبی و متعهد به دنیا آمد. وی که اولین فرزند پسر خانواده محسوب می‌شد، با به دنیا آمدنش امید تازه‌ای به خانواده بخشید و والدینش از همان ابتدای تولد ایشان، افق بلندی بر پیشانی او تصور می‌کردند و نام مبارکش را قاسم نهادند.
خیابان شهید عبدالمجید گلدار در منطقه نارمک تهران محل زندگی آنها بود. بعلت صمیمیت وصف‌ناپذیر پدر و عموهای شهید قاسم، همه اعضاء سه خانواده در یک خانه زندگی می‌کردند.
با رسیدن به سن هفت سالگی، قاسم وارد دبستان سعدی در همان محله نارمک شد. هوش سرشار و دقت و انضباط بیش از حد، او را در ردیف شاگردان ممتاز و خوب این مدرسه قرار داد.
مقارن با دوران نوجوانی ایشان، ندای مردم ایران بر علیه رژیم سفاک پهلوی به فریاد خروشان عمومی تبدیل شد و قاسم نیز همنوا با ملت ایران در اکثر راهپیمایی‌ها و تظاهرات مردمی شرکت و حضور مؤثر داشت. او همانند همه دانش آموزان دیگر دل در گرو ایرانی آباد و مستقل داشت و با جدیت هرچه تمام‌تر به کسب علم در مدرسه فجر نارمک مشغول شد. در این بین با صدور فرمان تشکیل ارتش بیست میلیونی توسط حضرت امام (ره) شهید قاسم نیز احساس تکلیف کرد و به جمع بسیجیان پیوست. علاقه، جدیت و تلاش شهید قاسم برای کسب مهارتهای شخصی در هنرهای خطاطی و نقاشی نیز قابل وصف است. چرا که همیشه دیدن آثار وی برای اطرافیان تحسین برانگیز بود و هنوز هم‌ نمونه‌هایی از خطاطی و نقاشی‌های برجای مانده از شهید تنها یادگارهایی است که برای مادر و افراد خانواده آرامش دهنده است.
از دیگر هنرهای شهید قاسم قرائت قرآن با صوت زیبا و دلنشین بود و بخاطر همین علاقه و تبحر در قرائت ادعیه و قرآن، مداومت زیادی برای حضور در مهدیه تهران برای استماع دعای روح بخش کمیل داشت و در این مسیر دوستان و بچه‌های محل را هم با خود همراه می‌کرد.
به ورزش فوتبال علاقه زیادی داشت و بواسطه تکنیک و قدرتی که در بازی فوتبال بدست آورده بود باصطلاح همیشه یکی از پایه‌های اصلی هر تیم فوتبال بود.
هم‌زمان با گذراندن دوره متوسطه در هنرستان فنی انقلاب تهران در خیابان فرجام، جنگ ویرانگر توسط حزب بعث عراق به حمایت استکبار جهانی به ایران اسلامی تحمیل شد. شهید قاسم نیز با علم و آگاهی به اینکه در این زمان باید دین خود را به کشور و اسلام ادا نماید، با کسب اجازه از والدین خود برای حضور در جبهه‌های نبرد به همراه تعداد ۱۵ نفر از بسیجیان دربندسر عازم جبهه جنوب شد.
۲۴ خرداد ۶۱ هم‌زمان با آخرین شب جمعه ماه مبارک رمضان در حالی که در مراسم دعای کمیل حضور داشت، خبر اعزام را به ایشان اطلاع دادند. از لحظه شنیدن خبر تا صبح روز بعد سر از پا نمی‌شناخت و لحظه‌ای چشم از هم فرو نبست و آخرین ساعات حضور را در میان خانواده به گرمی سپری کرد. روز اعزام‌ شهید قاسم و هم‌رزمانش از دربندسر با بدرقه خانواده‌ها، بسیجیان و اهالی دربندسر جلوه‌ای از عشق و ایثار به نمایش در آمد و در ذهن و یاد آنان ماندگار شد. بعد از گذراندن دوره‌های آموزشی مناسب تحت نظر فرماندهان و مسئولان تیپ حضرت رسول (ص) و با سخنرانی شهید همت در آخرین روز آموزش، رزمندگان آماده اعزام به خط مقدم عملیات شدند. حضور فرمانده‌ای همچون حاج همت با آن اخلاق اسلامی در کنار رزمندگان تازه نفس نعمتی دو چندان محسوب می‌شد.
با اعزام به منطقه عملیاتی کوشک مرحله چهارم و پنجم عملیات گسترده رمضان را آغاز کردند ولی این آغاز، پایانی بود بر زندگی دنیایی یکی دیگر از دلاور مردان این مرز و بوم که با خون خود بخش دیگری از خاک ایران اسلامی را آزاد کردند و روح بلند و ملکوتی خود را آزادانه در تمام جهان هستی به پرواز در آوردند.
آری، شهید قاسم در بامداد روز هفتم مرداد سال ۶۱ جان خویش را در راه آزادی میهن اسلامی تقدیم نمود و ادامه دهنده دیگری برای خط سرخ شهادت لقب گرفت و پیکر پاکش در بهشت زهرای تهران و در قطعه ۲۶، برای همیشه در خاک آرمید. شهید قاسم در بخشی از وصیت‌نامه زیبایش پس از طلب حلالیت از یکایک دوستان، آشنایان، اقوام و خانواده بر انجام فرائض مذهبی خصوصا" نماز، روزه و اطاعت و پشتیبانی از ولایت فقیه تأکید و توصیه داشت‌ و خطاب به خانواده فرمود: از شما خواهش می‌کنم تا آنجا که قادرید به نفع اسلام و مسلمین خدمت کنید و هیچگاه چشم از دین اسلام و جمهوری اسلامی برندارید.
روحش شاد و یادش پر رهرو
منبع: کتاب سو
@shahedan_shahr

+ نوشته شده در  شنبه هفتم مرداد ۱۴۰۲ساعت ۱۰:۳۵ ب.ظ&nbsp توسط نبی اله محمد صالحی و همسرم   | 

درمان سردرد...
ما را در سایت درمان سردرد دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : darbandsar88 بازدید : 84 تاريخ : چهارشنبه 11 مرداد 1402 ساعت: 0:56